Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutuksessa ohjaaja soittaa tiibetiläisiä käsintehtyjä äänimaljoja ja muita soittimia, joiden harmoniset äänet ja pehmeä värähtely resonoivat kehomme kanssa rentouttaen sekä kehon että mielen. Äänimaljojen soittaminen saa aikaan värähtelyä, joka kulkeutuu läpi kehon, kehon eri osiin. Äänimaljarentoutus kuljettaa äänien värähtelyä sinne, minne sen on tarkoituskin mennä, eli sinne mistä löytyy kehon jännitykset ja kireydet. Näin osallistujan on mahdollisuus päästää irti jännityksistä ja arjen kiireistä. Vajaan tunnin äänimaljarentoutus vastaa kolmen tunnin yöunia.

Äänimaljarentoutus on aina yksilöllinen kokemus ja matka omaan kehoon ja mieleen. Se mitä toinen kokee, ei välttämättä ole merkityksellinen toiselle. Äänimaljarentoutuksen aikana ohjaaja ohjaa myös hengitysharjoituksin ja mielikuvin osallistujat syvärentoutuksen tilaan.

Äänimaljarentoutusta on saatavana ryhmä- ja yksilöohjauksena studiollani tai asiakkaan toiveesta melkein missä tahansa muualla, esimerkiksi asiakkaan kotona, mökillä jne.
Hinta riippuu ryhmän koosta ja siitä, missä ja miten äänimaljarentoutus toteutetaan.

Seuraamalla facebook- ja instagram-sivujani saat tietää uusista äänimaljarentoutustunneistani lisää. Voit myös ottaa yhteyttä, jos haluat tietää näistä tunneista ja niiden toteuttamismahdollisuuksista lisää.

Äänimaljarentoutus sopii perusterveille. Äänimaljarentoutusta ei suositella seuraavissa tapauksissa; vakavat sydänsairaudet (tahdistin), tulehdus sairaudet, verisuonitukokset, eräät neurologiset sairaudet, kasvaimet. Mikäli sinulla on jokin näistä tai sinulle herää kysyttävää äänimaljarentoutuksen sopivuudesta juuri sinulle, ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää.